Brænde priser ligger altid på et lavere niveau end prisen på olie og gas

Og har du en hang til kvalitetsbrænde til en fordelagtig pris, er Strandgaard Brænde den rette leverandør – vi kombinerer attraktive brænde priser med stor kvalitet. Vores sortiment af brænde leveres friskkløvet, lufttørret eller varmetørret og er altid garant for en høj brændværdi.

Brænde priser varierer fra træsort til træsort, og Strandgaard Brænde tilbyder brænde i træsorter såsom bøg, eg, ask og birk. Derudover leverer vi træpiller og brænde til private husejere og virksomheder over hele landet, og uanset hvor meget brænde du skal bruge, er vores brændepriser altid af en attraktiv karakter.

Gode brænde priser finder du her, i løs vægt eller i sække. Vi har brændsel til alle . Anskaf dit brænde til fordelagtige priser, inden vinteren står for døren og du skal have gang i oliefyret. Nu har du muligheden for i god tid at sørge for at få brænde bestilt hjem, inden vinteren er over os. Hos os får du dit brænde til så fordelagtige priser, at du inden vinteren er omme har tjent pengene ind i sparede varmeregninger