Brænde leveres til Århus

Bor du i Århus og har et stort behov for kvalitetsbrænde, har vi løsningen til dig – Strandgaard Brænde ApS leverer brænde til husejere i Århus. Brænde er en fantastisk varmekilde, når de kolde måneder er ved at gøre deres indtog i Danmark, da træ er en CO2-neutral varmekilde med en god brændværdi.

Det er ikke alle boligejere, der har en forkærlighed for at tilbringe en hårdt tiltrængt weekend med at kløve brænde, da tiden kan bruges mere fordelagtigt. Derfor kan du få leveret brænde til Århus til en fornem pris – til konkurrencedygtige priser. Og Strandgaard Brænde ApS er altid leveringsdygtig i kvalitetsbrænde med en god brændværdi.

Brænde i høj kvalitet

Brænde i god kvalitet er altid at foretrække, når du søger brænde i Århus, hvis du gerne vil spare penge på at varme boligen op, når vinteren tager til. Det ved vi hos Strandgaard Brænde, og derfor er god kvalitet altid en garanti, når vi leverer træpiller og brænde.

Alt efter dine behov leveres ordrer som friskløvet, lufttørret eller varmetørret brænde, og størstedelen af vores udvalg af brænde er produceret af bøgetræ. Vi leverer også utørret brænde til næste sæson.

Du kan i vores varekategori Brænde klikke dig ind på de forskellige typer brænde vi sælger og købe netop det brænde du har behov for at holde tæerne varme!