De kølige efterårsmåneder er altid et tegn på, at det nu er ved at være tid til at få fyret op i brændeovnen, -fyret eller pejsen. Der er en masse penge at spare ved at foretrække brænde frem for olie eller gas, da prisen på brænde er lavere, og det er nemt at få leveret brænde over hele landet – Strandgaard Brænde leverer brænde til Jylland og Fyn samt brænde til husejere i Nordsjælland og på Sjælland.

Prisen på olie og gas styres af mange faktorer, mens prisen på brænde er et resultat af konkurrencen på det danske marked, og mange leverer brænde på Sjælland, Fyn, i Jylland og Nordsjælland. Derfor er prisniveauet ganske fordelagtigt, og vælger du at købe brænde hos Strandgaard Brænde, er du altid garanteret kvalitet til en fornem pris – og vi leverer brænde i Jylland, Nordsjælland, på Fyn og Sjælland.

Brænde til Fyn og Jylland: savet, kløvet og tørret brænde

Uanset om Strandgaard Brænde leverer brænde til Jylland, Fyn, Sjælland eller Nordsjælland, fås det som friskkløvet, lufttørret eller varmetørret brænde. Varmetørret brænde har et fugtniveau på under 15%, og det giver en god brændværdi, der er investeringen værd. Du kan læse mere her: brænde Fyn og Jylland.

Brænde til Nordsjælland og Sjælland

Brænde fra Strandgaard Brænde er som oftest produceret af bøgetræ, der bliver kløvet og tørret, og størrelsen passer til mange forskellige brændeovne. Men det er også muligt at investere i brænde, der er produceret af eg, ask, birk eller løv. Få mere information her: brænde Sjælland og Nordsjælland.