Træpiller udgør en fremragende varmekilde, som kan varme dit hus op i de kolde vintermåneder, eller når det er på høje tid at skabe en hyggelig stemning, der kan samle hele familien. Strandgaard Brænde har stor erfaring med salg og produktion af træpiller og leverer træpiller til Jylland, Fyn og Sjælland, og kvaliteten er altid i top – Strandgaard Brænde er en super idé, når der er behov for træpiller på Fyn, Sjælland og i Jylland.

Træpiller har dog mange flere forcer end evnen til at skabe en hyggelig stemning, da de også er CO2-neutrale og udgør en billigere varmekilde end olie og gas – få leveret træpiller på Sjælland, Fyn og i Jylland. Træpiller fra Strandgaard Brænde har en høj brændværdi, samtidig med at vandprocenten og slaggekategorien ligger på et lavt niveau, og vi leverer træpiller til Jylland, Fyn og Sjælland.  

Kvalitet til lavpris – træpiller til Fyn, Jylland og Sjælland

Strandgaard Brænde leverer træpiller med en diameter på 6mm eller 8mm, og træpillerne leveres i sække, – standardstørrelsen, når der leveres træpiller til Fyn, Sjælland og Jylland, er 16kg per sæk, men det er også muligt at få fingre i sække med egepiller, der vejer op til et ton. Mulighederne er mange, og du kan læse mere her: træpiller Sjælland, Jylland og Fyn.

Prisniveauet på træpiller hos Strandgaard Brænde befinder sig i den fordelagtige ende af skalaen, men det har ikke haft en indvirkning på træpillernes fornemme kvalitet. Få mere information her: træpiller Jylland, Fyn og Sjælland.