Hvis du bruger træpiller, får du en god varmekilde til at opvarme din bolig, i alle de kolde måneder. Vi har stor viden indenfor produktion, håndtering og levering af træpiller i hele Jylland. Vi leverer topkvalitet til meget gode priser, dette skyldes vores mange årige erfaring på området.

Både kvalitet og en god pris – med vores træpiller

Med træpiller får du en rar og behagelig varme i dit hjem, og da vores træpiller samtidig er CO2- neutrale, aflaster du også miljøet. Med træpiller som fyringskilde er det langt mere besparende end end gas- eller oliefyr. Hos os får du et produkt af meget høj kvalitet hver gang, og vores træpiller har både lav vandprocent og slaggekategori, men meget høj brændværdi. Og vi leverer træpillerne hvor du ønsker i hele Jylland.

Strandgaard Brænde leverer alt indenfor træpiller.

Vores træpiller leveres i sække á 16kg. som standardstørrelse. Træpillernes diameter er 6 mm. eller 8 mm. Hos os kan du også købe egetræspiller, som leveres i sække af forskellig størrelse, dog op til et ton. Mulighederne er mange, hvis du handler dine træpiller hos os.

Selvom vores konkurrencedygtige priser er blandt de laveste i Jylland og i hele landet, leverer vi et godt produkt af meget høj kvalitet. Så ring til os allerede i dag, så laver vi et fantastisk tilbud til dig der ønsker træpiller leveret i Jylland.