Træflis  

Træflis benyttes typisk som haveflis mellem planter, buske og træer i haver, parker og grønne områder, da det er en effektiv måde at holde arealerne fri for ukrudt på. I modsætning til barkflis, der er lavet af træets bark, er træflis lavet af træets stamme. Hvad enten du er privat haveejer, passioneret haveentusiast eller professionel anlægsgartner, så kan alle med fordel anvende træflis som dækmateriale på havejord.

Hos Strandgaard Brænde ApS forhandler vi træflis af god kvalitet til konkurrencedygtige priser. Vi anbefaler at der udlægges 10 til 15 cm træflis fra en start og efterfølgende fyldes op, når der er gået 4 til 5 år. Vi er lagerførende med flere typer af flis og brændetræ, hvorfor du altid kan bruge os som din faste leverandør.

Træflis kan afhentes på vores adresse i Odder, blive leveret i bigbag med 3 m3 eller i større mængder løs flis med tip.

Træ flis 1 M3 afhentet

375,00 DKK

Træ flis lavet af ren stammetræ. Træ flis bruges typisk på arealer med træer og buske, det er en effektiv måde at holde arealerne fri for ukrudt. Der skal som start udlægges 10 – 15 cm derefter skal der fyldes efter når der er gået 4 til 5 år. Prisen er afhentet, vi læsser selvfølgelig på din trailer.

Træ Flis i 3m3 Bigbag

1.175,00 DKK

Træ flis lavet af ren stammetræ. Træ flis bruges typisk på arealer med træer og buske, det er en effektiv måde at holde arealerne fri for ukrudt. Der skal som start udlægges 10 – 15 cm derefter skal der fyldes efter når der er gået 4 til 5 år. Prisen er pr Bigbag, den bliver leveret på en palle og bliver aflæsset med løftevogn. Skal du have leveret med kran så ring 40539732 eller send en mail for at få pris.

TRÆFLIS TIL HAVEN

Der er et væld af fordele ved at udlægge træflis, men særligt har denne type flis en umådelig god evne til naturligt at holde på jordens fugtighed, så der ikke skal vandes så meget i mere tørre perioder. Dertil har træflis den egenskab at den lader planter udnytte jorden helt op til overfladen og hæmmer væksten af ukrudt. Samtidig beskytter træflis effektivt jorden mod erosion og sammenpresning.

Således kan du med fordel udlægge træflis, dels for at det skal se pænt ud i haven, dels for at undgå ukrudt. Træflis til haven eller andre grønne områder er derfor klart at foretrække, Hvis du gerne vil give jordbunden under dine hække eller dine blomsterbede de bedste betingelser.

Er du i tvivl om, hvorvidt træflis er det rette dækmateriale i din have, kan du altid kontakte vores kundeservice for vejledning. Tøv derfor ikke med at ringe til os på telefon 40 53 97 32 eller sende en mail til djs@strandgaardsbraende.dk med din henvendelse, som vi bestræber os på at svare på hurtigst muligt.

Vi leverer i hele Østjylland

Priser per levering inkl. moms

Antal pallerZone 1Zone 2Zone 3Uden for zone
1125180300Ring for pris
2200320500
4400560800
6510720900
1070010001300