Træflis  

Træflis har mange brugsmuligheder. Det benyttes typisk som haveflis mellem planter, buske og træer i haver, parker og grønne områder. Det er nemlig en effektiv måde at holde arealerne fri for ukrudt på. I modsætning til barkflis, der er lavet af træets bark, er træflis lavet af træets stamme. Hvad enten du er privat haveejer, passioneret haveentusiast eller professionel anlægsgartner, så kan alle med fordel anvende træflis som dækmateriale på havejord. Vi leverer Træflis i Odder og resten af Østjylland.

Høj kvalitet til gode priser

Hos Strandgaard Brænde ApS forhandler vi træflis af god kvalitet til konkurrencedygtige priser. Vi anbefaler at der udlægges 10 til 15 cm træflis fra en start og efterfølgende fyldes op, når der er gået 4 til 5 år. Vi er lagerførende med flere typer af flis og brænde. Derfor kan du altid bruge os som din faste leverandør.

Træflis kan afhentes på vores adresse i Odder. Det kan også leveres i bigbag med 3 m3 eller i større mængder løs flis med tip.

TRÆFLIS TIL HAVEN

Der er et væld af fordele ved at udlægge træflis. Særligt har denne type flis en umådelig god evne til naturligt at holde på jordens fugtighed, så der ikke skal vandes så meget i mere tørre perioder. Dertil har træflis den egenskab at den lader planter udnytte jorden helt op til overfladen og hæmmer væksten af ukrudt. Samtidig beskytter træflis effektivt jorden mod erosion og sammenpresning.

Således kan du med fordel udlægge træflis, dels for at det skal se pænt ud i haven, dels for at undgå ukrudt. Træflis til haven eller andre grønne områder er derfor klart at foretrække, Hvis du gerne vil give jordbunden under dine hække eller dine blomsterbede de bedste betingelser.

Vil du høre mere?

Er du i tvivl om, hvorvidt træflis er det rette dækmateriale i din have? Så kan du altid kontakte vores kundeservice for vejledning. Tøv derfor ikke med at ringe til os på telefon 40 53 97 32 eller sende en mail til djs@strandgaardsbraende.dk med din henvendelse. Vi bestræber os på at svare dig hurtigst muligt.

 

 

 

Vi leverer træflis i Odder og hele Østjylland

Priser per levering inkl. moms

Antal pallerZone 1Zone 2Zone 3Uden for zone
1125200300Ring for pris
2200350500
44007001000
65109001200
1075012501500
Horsens, odder, skanderborg, Århus og Østjylland