Træpiller

Træpiller er en miljøvenlig og økonomisk energikilde. Det er samtidig væsentlig billigere end både olie og naturgas. Derved at træpiller godt både for økonomien og for miljøet, med andre ord vinder alle. Afhent i Odder eller få leveret dine træpiller i Skanderborg og hele Østjylland

Produktionsproces

De produceres ved af træ nedtørres, da højt vandindhold gør det vanskeligt at pelletere træet. Træet males herefter i en slagelmølle og der tilsættes damp til træmassen inden de bliver presset til piller. Presningen foregår ved høj varme for at frigive træet naturlige lim (lignin) som binder træet sammen i de færdige piller. Der anvendes en såkaldt matrice til presningen af træpillerne. Her presses massen af træ ud igennem cylindriske huller.

CO2 neutral energi

Grundet produktions processen af de mærker af piller vi fører er uden tilsætningsstoffer der kan udlede CO2 siger man at træpillerne er en CO2 neutral energikilde.

Du kan se vores udvalg af træpiller herunder og kan købe direkte på shoppen. God fornøjelse!

Få leveret træpiller i Skanderborg og resten af Østjylland

Vi er klar til at vejlede dig i dit valg af piller. Hvis du benytterkontaktformularen vil vi vende tilbage hurtigst muligt. Du er også meget velkommen til at ringe til os på +45 40 53 97 32, hvis du vil høre mere. Læs også om vores andre produkter. Vi fører blandt andet brændetræbriketter og træflis. Alt kan afhentes i Odder eller leveres til i hele Østjylland.

Viser alle 4 resultater

Vi leverer i hele østjylland

Priser per levering inkl. moms

Antal Paller Zone 1 Zone 2 Zone 3 Uden for zone
1 175,- 275,- 400,- Ring for pris
2 300,- 500,- 750,-
3 375,- 660,- 900,-
4 400,- 720,- 1000,-
5+ Ring for pris Ring for pris Ring for pris
Odder, Skanderborg, Horsens og Århus
Scroll to Top