fbpx

Barkflis

Barkflis, også kaldet dækbark, er fremstillet af træets bark, og bruges som bunddække under haveplanter og hække for at holde ukrudt borte. Flis af bark har en gennemsnitlig holdbarhed på ca. 3 år, hvor den formulder og frigiver næring til jorden. Det er et naturprodukt og samtidig utrolig dekorativt at udlægge i haven eller langs husets sokkel, hvilket også er grunden til at netop denne type flis er blandt de mere populære hos private haveejere, haveentusiaster og professionelle anlægsgartnere.

Hos Strandgaard Brænde ApS forhandler vi barkflis, der er dobbelt skåret, hvilket bevirker at den fine struktur lukker godt af for lyset, så ukrudtet hæmmes. Flis lavet af bark kan variere i både størrelse og farve, og er noget af det bedste du kan bruge i dine blomsterbede. Vi anbefaler at du udlægger 10 til 15 cm barkflis fra start, hvorefter du bør fylde efter, når der er gået ca. 3 år.

Hent din barkflis i Odder eller få det leveret i bigbag med 3 m3 eller i større mængder løs flis med tip.

Viser alle 4 resultater

Barkflis til haven

Bark er et af de bedste naturmaterialer til bunddække i haven, som kan fås til rimelige penge. Der er mange fordele ved at anvende barkflis i haven, herunder at det en god måde at holde på jordens fugtighed, du hæmmer nemt væksten af ukrudt samt beskytter mod erosion og sammenpresning af jorden.

Flis til haven lægges ud oven på jorden, og er derfor både et nemt og hurtigt materiale at arbejde med. Dette er også grunden til at barkflis er et fordelagtigt haveredskab, hvis du er en mindre arbejdsvillig haveejer, som gerne vil slippe for flere timers havearbejde med hakkejernet. Du kan også vælge at udlægge træflis, der kan holde i op til 4-5 år, hvis du ønsker en flis med en længere holdbarhed.

Vi forhandler også træflis. Er du i tvivl om, hvilken der er den rette haveflis i dine bede? Så kan du altid ringe til os for vejledning på telefon 40 53 97 32 eller sende en mail på djs@strandgaardsbraende.dk, hvor vi bestræber os på at svare på din henvendelse så hurtigt som muligt.

Vi leverer i Jylland og på Fyn

Leverings priser pr palle inkl moms.

Antal Paller Zone 1 Zone 2 Zone 3 Uden for zone
1 200,- 250,- 325,- Ring for pris
2-4 175,- 200,- 290,-
5-10 145,- 175,- 260,-
11+ Ring for pris Ring for pris Ring for pris

Vi leverer også i hele træk, ring for pris.

Fragtzoner:

Zone 1

Postnummer:
8000 til 8399

Zone 2

Postnummer:
8600 til 8999

Zone 3

Postnummer:
5000 til 7999
8400 til 8599
9000 til 9999

Scroll to Top